Småföretagare ❤️ mångsysslare = sant!

Som småföretagare gör du inte bara det du är expert på, utan troligen snuddar du vid områden som du inte nödvändigtvis är lika bekväm med. Jobbet måste göras! För att möta de utmaningar din verksamheten står inför, behöver du inte bara vara skicklig inom ditt eget område, utan också ha en välfungerande marknadsföringsstrategi.

Tre tips

som kan hjälpa dig att förbättra din marknadsföring och därmed öka chanserna för dig att nå nya kunder och behålla de gamla.

🎯 Gör en målgruppsöversikt

Kartlägg och beskriv din målgrupp för att öka din förståelse och anpassa din kommunikation efter deras behov och preferenser.Utveckla köpresan för att möta upp med information beroende på var de befinner sig. Budskapen kan variera beroende på var i köpresan de befinner sig. 

📣 Ta greppet om din marknadskommunikation

Hur kan du sticka ut i det mediala bruset och ge dina kunder något de inte får av dina konkurrenter?Samla på marknadsföringsidéer, följ företag du gillar från olika branscher och utforska om de kan inspirera dig till en mer kreativ och unik marknadsföringskommunikation. Testa dina idéer och utvärdera resultaten.

™️Arbeta konsekvent med ditt varumärke

Ett starkt varumärke har hög igenkänning och tydlig identitet som används konsekvent i alla kommunikation, från webbplats till sociala medier till annonser. Det gör ditt varumärke lättare att förstå och lägger grunden till förtroende, differentiering och emotionell association.Definiera ditt varumärke och skapa en grafisk profil som du använder konsekvent i din kommunikation.

CARE

Behöver du hjälp med att skapa förutsättningar för att nå nya kunder? Tillsammans lägger vi grunden och skruvar upp din marknadsföring! Läs om vad jag kan erbjuda dig här »

Prenumerera på Tincella månadsbrev!